پمپ ضد اسید NO FURTHER A MYSTERY

پمپ ضد اسید No Further a Mystery

پمپ ضد اسید No Further a Mystery

Blog Article

از جمله کاربری های پمپ پلیمری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

پمپ ضد اسید پمپ های ضد اسید که به عنوان پمپ های پلیمری نیز شناخته می شوند، در برابر سیالات خورنده و اسیدی مقاومت بالایی از خود نشان میدهند.

در پمپ های پلیمری برای جریان سیال پروانه به صورت نیمه باز و یک تکه ساخته می شود.

جنس مواد سازنده. مهم ترین نکته ای که در هنگام تهیه پمپ مواد شیمیایی باید به آن توجه کنید، جنس مواد سازنده و همچنین موادی است که می خواهید با استفاده از پمپ جا به جا کنید. ابتدا مشخص کنید که چه موادی را می خواهید با استفاده از پمپ جا به جا کنید و سپس پمپی تهیه نمایید که مواد سازنده آن نتوانند با مایعات در حال عبور شما واکنش نشان دهد.

در این روش برای گردش پروانه، از میدان مغناطیسی استفاده می شود که توسط دو آهنربای قوی استفاده می شود.

الکتروپمپ سانتریفیوژ

در این پمپ ها مکش سیال از طریق چرخشی که در پروانه توسط موتور الکتریکی ایجاد می شود، اتفاق می افتد و در نتیجه چرخش پره های پروانه، سیال شتاب یافته و در اثر این جابجایی انرژی جنبشی سیال افزایش یافته و به انرژی فشار تبدیل شده که باعث خروج پر فشار سیال از خروجی می شود.

پمپ‌های پلیمری یا ضد اسید یا پمپ‌های مقاوم در برابر اسید، دستگاه هایی هستند که برای انتقال سیالات اسیدی به کار می‌روند. این پمپ‌ها به صورت ویژه برای مواد شیمیایی قوی طراحی شده‌اند و برای انتقال مواد شیمیایی در عملیات صنعتی و آزمایشگاهی استفاده می‌شوند.

این پمپ‌ها به دلیل توانایی بالا در مقاومت در برابر خورندگی و فشارهای بالا، نقش اساسی در انتقال و پمپاژ انواع اسیدهای قوی مانند اسید سولفوریک، کلریدریک و نیتریک دارند.  

پمپ‌های اسید با استفاده از مواد مناسب و ساختار خاص، در انتقال مواد شیمیایی خطرناک و اسیدی کمک می‌کنند. این پمپ‌ها از here موادی مانند پلیمر یا تفلون ساخته می‌شوند که مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارند و به عنوان یک واسطه موثر برای جابجایی مواد خطرناک شیمیایی استفاده می‌شوند.

کیسه اند

سابقه طولانی مدت نیکاسان در فروش این تجهیزات موجب شده است تا فرایند خرید توسط خریداران با بالاترین کیفیت و دقت صورت پذیرد.

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

از پمپ اسید برای پمپاژ سیالاتی همچون اسید استیک، اسید سولفوریک، اسید سیتریک، اسید هیدروفلوریک، اسید هیدروکلرید و اسید نیتریک و سایر اسیدهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرد.

Report this page